Proneco, s.r.o.

692 01 Klentnice 78

tel: +420 515 551 300

e-mail: sekretariat@proneco.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidvat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hod

 

                                                                     

Vitamon® Combi

U Vitamon® – produktů se jedná o preparáty speciální kvasinkové výživy. Napomáhají množení kvasinek a tím zajistí rychlý začátek kvašení při kompletním prokvašení.
• Vitamon® A je obzvlášť vybraný, čistý hydrogenfosforečnan diamonný
• Vitamon® B skladovatelná forma soli Vitamínu B1 (Thiamin)
•Vitamon® Combi na bázi komponentů Vitamon A a Vitamon B. Povolený podle platného zákona a nařízení. Kvalita a čistota prověřena odbornou laboratoří.
18,15 Kč
bez DPH15,00 Kč
3,15 Kč
Cena / kg:
Balení
102050
Popis

Pomoc při množení kvasinek a tím spojené lepší prokvášení.

PRODUKT A ÚČINEK:

• Vitamon® A: používá se zejména při nedostatku dusíku nebo fosforečnanů. Odpovídajícím dávkováním se díky Vitamonu® A (amoniakální a fosfátová část) vytvoří dodatečná přirozená základní výživa pro kvasinky. Tím se optimalizuje tedy množení kvasinek a také kvašení.

• Vitamon® B: vitamín B1 speciálně podporuje množení kvasinek. Protože je plodům vlastní vitamín B1 spotřebován plísní Botrytis cineria, používá se Vitamon® B v podstatě u moštů z botritidou napadených sběrů. Při použití bude množení kvasinek cíleně podpořeno. Tím dochází také k šetření SO2.

• Vitamon® Combi: Vitamon® Combi může být použit ve všech moštech, druhotném kvašení a při výrobě sektu jako efektivní kombinovaný preparát.. Všeobecně může být Vitamon® Combi preventivně přidáván, jestliže není znám přesný poměr živin. Vitamon® Combi přináší do moštu, případně do kvasícího vína jak žádoucí vitamín pro množení tak také živiny potřebné pro lepší kvašení

Produktový list: PDF102050.pdf

Vinařské potřeby a potřeby pro vinaře:

Nabízíme Vám preparáty (přípravky) k ošetření vína, preparáty k ošetření sektů, preparáty k výrobě piva, preparátky k výrobě destilátů a výrobě ovocných šťáv. Nabízíme postřiky a hnojiva nejen do vinic a vinohradu, ale i zahrad a sadů. Vázací drátky, nůžky, kádě, kbelíky, hadice, trychtýře, kanystry, koštýře, skleničky, sirné knoty, filtrační desky, korky a záklopky, láhve, šroubové uzávěry. Substráty pro výsadbu, nářadí pro zahrádkáře a vinaře, umělohmotné nádoby (různé velikosti), přepravky na hrozny, kádě, hoboky a sudy, barikové sudy. Demižony na víno, odměrné válce a nádoby, laboratorní přístroje, kónické korky do lahví a sudů, papírové kartony a další potřeby pro vinaře. 

Nosným programem firmy Proneco, s.r.o. jsou technologie pro výrobu nápojů - technologie při výrobě VÍNA, výroby SEKTŮ, výroby PIVA, výroby DESTILÁTŮ (kořalek) A OVOCNÝCH ŠŤÁV.
Základem je poradenství zkušených technologů, s nimiž můžete být při výrobě v úzkém kontaktu. Poradenství poskytujeme jak velkovýrobcům, tak i malovinařům,výrobcům piv a ovocných šťáv. Zajistíme vše, co pro výrobu potřebujete. Výrobní postupy, strojní zařízení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Korkové zátky, syntetické uzávěry, šroubové uzávěry NOVATWIST a VINOTWIST, záklopky na láhve, termokapsle, láhve, skleničky, koštovačky, koštýře, pipety,demižony, lihoměry, cukroměry, moštoměry, popisovače na láhve a sklo, nůžky Bahco, nůžky a pákové nůžky STOCKER, dětské zboží na zahradu, konvičky, hrábě, smetáky, vázací kleště, vázací drátky, bužírka, rosiče a postřikovače, plničky lahví, filtrační desky a filtrační papíry, filtrační svíčky, kartáče na čištění demižonů a nádob, odborné knihy s vinařskou tématikou, plastové kanystry, nádoby a odměrné válce, mlýnkoodzrňovače, sudy na víno, sudy barrique.

Zahradnické potřeby:

Hnojiva, zahradnické substráty, substráty na muškáty, NPK, CERERIT, Kumulus, muškáty, hnojiva na muškáty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přírodní preparáty k výrobě vína, piva, destilátů a ovocných šťáv

Stroje a zařízení firmy Bucher-Vaslin pro vinařský průmysl

Záruční a pozáruční servis na zařízení

Pronájem Cross-flow filtru

Stroje a zařízení firmy Schneider

Barikové sudy

Procesy při výrobě vína, destilátů a šťáv: 

Vinifikace moštu, jablečno-mléčná fermentace, kvašení, úprava kyselin, čiření vína, smyslové hodnocení, stabilizace vína, filtrování vína, výroba šumivého vína, testovací a laboratorní sady, odstranění pěnivosti, úprava PH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proneco - vinařské potřeby a technologie pro výrobu nápojů